Friendship


Friend till the end!
Hye peoples. How are you?

Firstly, thank you so much to my sweet friend, Norazila 
sebab buat entry tentang kita ~ 
Malu kita. Kita bukannya famous blogger!
Sekadar blogger kecil-kecilan.
Hahahaha, terharu okay dengan entry dia!
Dia cerita macam mana kitaorang boleh kenal sampailah ke hari nie.





Secondly, sorry sebab dah lama tak contact.
Bukan sengaja, tapi makin lama makin busy dengan kehidupan seharian.
Kalau kita tak busy, kita chatting okay? Hehe
If ada masalah, just tell me. Insyallah, kita tolong.

By the way, walaupun kita tak pernah jumpa
kawan TETAP kawan selamanya.

Last but not least, congratulation for your PMR result.
Jangan putus asa. Buat yang terbaik untuk SPM nanti.
Wish you all the best, my dear!
Love you so muchhh 



2 comments:

  1. Hihi..Terima kasih jugak kat dyah yg sudi tulis entry untuk kita yg tak seberapa ni. Ehe.. Insyaallah, kalau ada masa nanti, kita chatting2 mcm dulu k. :) N kalau tak sibuk, boleh la bincang pasal study nanti ^___^

    ReplyDelete
  2. Hi, Nice post thanks for sharing. Would you please consider adding a link to my website on your page. Please email me back.

    Thanks!
    Angela
    angelabrooks741 gmail.com

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...